Word Exchange Partner

Een innovatieve manier om uw personeel te vormen en motiveren

Kennisuitwisseling is geen eenrichtingstraat. Exchange consultants dragen met hun kennis uiteraard  bij tot de ontwikkeling van Afrikaanse KMOs maar keren zelf ook met nieuwe inzichten terug. Zo werkt een Exchange project als een unieke interculturele vorming en leren mensen in de Afrikaanse context probleemoplossend denken met beperkte middelen voorhanden, buiten hun comfortzone. Deze zinvolle bijdrage tot duurzame ontwikkeling heeft daarbovenop een enorm motiverend effect.

Een unieke invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen

Door uw personeel nu de kans te geven zich in te zetten voor Exchange biedt u hen nieuwe mogelijkheden om een zinvolle en innovatieve invulling te geven aan uw zowel uw HR én MVO beleid. Bedrijven geven zeer terecht een belangrijke plaats aan het  creëren van meer interne groei: de persoonlijke groei van uw medewerkers en de professionele groei van uw klanten via een sterke focus op innovatie. Een samenwerking met Exchange geeft hier een unieke invulling aan.

Een betrouwbare partner met een groot netwerk

Exchange heeft in haar 15 jarige bestaan meer dan 2000 projecten succesvol uitgevoerd. Door dit werk hebben we een uniek netwerk opgebouwd van bedrijven, consultants, overheden, NGOs en andere lokale partners. Een samenwerking met Exchange geeft u ook toegang tot deze kanalen en zo nieuwe bedrijfscontacten in Afrika te leggen.
Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie over samenwerkingsmogelijkheden.We bieden onze diensten aan als structurele partner en bruggenbouwer tussen uw HR en MVO beleid, tussen Noord en Zuid, tussen privésector en de non profit. Vanuit deze positie binnen de ontwikkelingssamenwerking biedt Exchange een reële toegevoegde waarde. Als flexibele organisatie kunnen we in samenspraak een partnerschap opzetten naargelang uw wensen.

 

 

Zij gingen jouw bedrijf/organisatie reeds voor