Word expert

Ben je dierenarts of imker? Eerder thuis in verpakking en afvalverwerking? Verdiende je je sporen bij tv of radio? Misschien ben je wel een rasechte manager? Toch eerder een financieel specialist, kenner van de toeristische sector, expert sociale media of IT-wonder? Prima. Bij Exchange zoeken we allerlei professionele profielen. Dat komt net omdat de aanvragen van bedrijven uit het zuiden zo uiteenlopend zijn. De kans is dus groot dat ook jouw expertise broodnodig is in onze werking.

Heb je:

Dan is een uitwisselingsproject via Exchange wellicht iets voor jou! Een ervaring die je niet snel vergeet: zowel op persoonlijk als op professioneel vlak leer je enorm veel bij. Telkens opnieuw keren onze experten met vernieuwde inspiratie en een frisse kijk op de wereld naar huis terug.

Registreer je nu als expert

 “Ik heb geleerd om een zekere zin voor avontuur te cultiveren. Je moet soms dingen doen die je niet hebt voorbereid, jezelf kunnen aanpassen. Projecten als deze zijn dus geen voer voor verstarde experten. Reis dan beter niet naar Afrika, of je hebt een vreselijke ervaring.”
~ Clo Willaerts, experte sociale media, over haar project in Zuid-Afrika.

“Het contact verliep schitterend. Ik werd er heel warm onthaald, en was er meteen ‘part of the family’. Bovendien vind ik het ook heel boeiend om met mensen van een andere origine te werken, en te kunnen deelnemen aan het culturele leven ginds. Ik heb ervan genoten en dat zindert nu nog na.”
~ Bruno Van de Moortel, marketingexpert, over zijn project bij radiozender Zodiak in Malawi

Expert worden bij Exchange: eenvoudig

Registreer je eerst  in onze online database. Vergeet zeker niet om alle velden en alle tabbladen zo volledig mogelijk in te vullen. Dit verhoogt de kans op een match met nieuwe projecten. Zodra er daadwerkelijk een project is waarvoor jouw expertise in aanmerking komt, zal je worden uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Registeer je